miércoles, 4 de enero de 2012

Setembre 16-17-18/09/2011

16-17-18 DE SETEMBRE 2011. CIM DEL PUIGPEDRÓS I 22e ANIVERSARI DE LA SECCIÓ.
El mes de Setembre, per celebrar el 22e aniversari de la Secció, s’ha programat fer el cim del Puigpedrós que amb els seus 2914m és el tercer cim en alçada de la Cerdanya.
El punt de trobada, és en el confortable Hotel Muntanya de Prullans.
El divendres dia 16, anem arribant esglaonadament tots els components de la Secció, es la primera ocasió que tenim de trobar-nos des d’avanç de les vacances, i tots tenim anècdotes i experiències per explicar.
Tot i que el sopar es desenvolupa animadament, aviat ens anem a dormir dons el desplaçament fins el refugi de Malniu inici de l’excursió es una mica llarg, i la carretera no esta en gaire bon estat.
El dissabte 17, ven aviat, surt el primer grup per intentar arribar al cim del Puigpedrós, una mica més tard, sortirà el segon grup que farà un recorregut pel l’estany de Malniu, i ens trobarem tots en el refugi de Malniu per dinar plegats.
A les 9 hores 30’, després d’aver pagat els 2 euros del pàrking, iniciem la ruta. Aviat arribem a l’Estany Sec, des d'ací s’inicia una forta pujada entre prats que ens fa guanyar alçada ràpidament i es comença a trencar el grup. A les 10 hores 45’ arribem al coll de Mulleres, en pujat 372m des de la sortida i ens convé fer una parada per reagrupar-nos i descansar una mica.
El dia és esplèndid, un cel blau esquitxat de núvols blancs i una lleugera brisa ens acompanya i fa mes suportable la pujada.
Continuem la marxa, la pujada es suavitza una mica i el terreny, alterna zones d’herba amb altres de grans blocs de pedres. Mica a mica, arribem a un gran altiplà des d’on ja podem veure el cim del Puigpedrós, tot i que encara ens queda un bon tros per arribar, aquesta part del recorregut sens fa una mica monòtona, les pedres van guanyant terreny a l’herba i en iniciar la pujada al cim, el terreny es torna un total caos de pedres on unes fites ens indiquen els llocs mes trepitjats pels anterior excursionistes i de mes fàcil caminar.
A les 12 hores 00’ arribem al cim del Puigpedrós 2914m. Com el dia és molt clar, podem gaudir d’una magnífica panoràmica de la serralada Pirenaica, la Maladeta, la Serra del Cadí, Puigmal, Canigó i diferents cims andorrans es mostren altius davant nostre.
Una vegada hi som tots i després d’haver descansat una mica, ens fen la foto de grup i inicien la baixada amb molt compte de no prendre malt entre el caos de pedres.
Sense cap incident, a les 14 hores 30’, arribem al refugi de Malniu, el grup que ha fet la sortida més curta, ja fa estona que a arribat, ens reunim a la zona de pícnic del refugi i dinem plegats.
Desprès de dinar, sortim cap l'hotel dons qui mes qui menis, vol gaudir una estona de les magnífiques instal·lacions de que disposa.
Per la nit celebrem el 22e aniversari de la Secció Excursionista de la UCC, després de sopar i de l'inevitable discurs del nostre president Ramon Poch, la vetllada acaba amenitzada per un duet



que interpreta música de la comarca i fan participà a tots de les seves cançons.














































No hay comentarios:

Publicar un comentario